Dørene åpner:12:55
Konsertstart:13:00
Billetter: 0 ink. avg

Snorre for barn

Morsom familieforestilling om Snorre Sturlason med Øystein Vestre.
Snorre Sturlason het en mann som levde på Island for over 800 år siden. Han hadde langt skjegg og var høvding. Snorre skrev bøker på kalveskinn. I bøkene sine fortalte han om vikinger og konger og guder. Disse historiene leses og fortelles den dag i dag. Her får dere høre noen av disse historiene og litt om mannen som skrev dem.

---

EN FESTIVAL INSPIRERT AV VERDENSPOETEN RUMI OG HANS FILOSOFISKE OG MUSIKALSKE ARV.

I mer enn 800 år har fortellere, forskere, musikere og poeter latt seg inspirere av Rumi. Da han døde i 1273 kom representanter fra alle kjente religioner for å hylle ham. Det sies om Rumi at han likte å invitere til fest, og at hver fest inneholdt underholdning – både poesi, dans, musikk og diskusjon. Rumifestivalen er laget i denne ånd, og i år inviterer vi til unike konserter, forestillinger og seminar på Cosmopolite på Torshov. I år ser vi også nærmere på Snorre Sturlason som levde samtidig med Rumi.

Kunstnerisk leder for Rumifestivalen er Amir Mirzai. Festivalen arrangeres av Albatrass. Rumifestivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og UD. Gjennom Vennskap Nord-Sør deltar Rumifestivalen i en vennskapsgruppe med den tverrfaglige kulturgruppen Diba i Tadjsikistan.

Få inngang til alle forestillinger, konserter og seminaret: Festivalpass kun kr 400,- trykk her!

www.rumi.no