Aldersgrense: 18
Dørene åpner:18:10
Konsertstart:18:30
Billetter: 120/100 ink. avg

Rumi – Voice of the heart

Ashley Ramsden og Duncan Mackintosh forteller fra Rumis diktning.

”Kom, kom – hvem du enn måtte være, vandringsmann, tilbeder, du som elsker avskjeder. Denne karavanen er ikke for de desperate…

” Vi inviteres inn i Rumis grenseoverskridende univers av to sterke fortellerstemmer fra England. Ramsden og Mackintosh har turnert med denne forestillingen over hele verden og endelig får vi den hit til Rumifestivalen.

---

EN FESTIVAL INSPIRERT AV VERDENSPOETEN RUMI OG HANS FILOSOFISKE OG MUSIKALSKE ARV.

I mer enn 800 år har fortellere, forskere, musikere og poeter latt seg inspirere av Rumi. Da han døde i 1273 kom representanter fra alle kjente religioner for å hylle ham. Det sies om Rumi at han likte å invitere til fest, og at hver fest inneholdt underholdning – både poesi, dans, musikk og diskusjon. Rumifestivalen er laget i denne ånd, og i år inviterer vi til unike konserter, forestillinger og seminar på Cosmopolite på Torshov. I år ser vi også nærmere på Snorre Sturlason som levde samtidig med Rumi.

Kunstnerisk leder for Rumifestivalen er Amir Mirzai. Festivalen arrangeres av Albatrass. Rumifestivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og UD. Gjennom Vennskap Nord-Sør deltar Rumifestivalen i en vennskapsgruppe med den tverrfaglige kulturgruppen Diba i Tadjsikistan.

Få inngang til alle forestillinger, konserter og seminaret: Festivalpass kun kr 400,- trykk her!

www.rumi.no