Dørene åpner:14:50
Konsertstart:15:00
Billetter: 120/100 ink. avg

Morteza Goodarzi

Goodarzi har de siste syv årene mottatt pris som en av Irans beste folkemusikere og han har turnert mye over hele Sentral-Asia. For første gang spiller han i Europa, med et program bestående av ballader, folkelige kjærlighetssanger og tradisjonell musikk som gir visdomsord til livet.

---

EN FESTIVAL INSPIRERT AV VERDENSPOETEN RUMI OG HANS FILOSOFISKE OG MUSIKALSKE ARV.


I mer enn 800 år har fortellere, forskere, musikere og poeter latt seg inspirere av Rumi. Da han døde i 1273 kom representanter fra alle kjente religioner for å hylle ham. Det sies om Rumi at han likte å invitere til fest, og at hver fest inneholdt underholdning – både poesi, dans, musikk og diskusjon. Rumifestivalen er laget i denne ånd, og i år inviterer vi til unike konserter, forestillinger og seminar på Cosmopolite på Torshov. I år ser vi også nærmere på Snorre Sturlason som levde samtidig med Rumi.

Kunstnerisk leder for Rumifestivalen er Amir Mirzai. Festivalen arrangeres av Albatrass. Rumifestivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og UD. Gjennom Vennskap Nord-Sør deltar Rumifestivalen i en vennskapsgruppe med den tverrfaglige kulturgruppen Diba i Tadjsikistan.

Få inngang til alle forestillinger, konserter og seminaret: Festivalpass kun kr 400,- trykk her!

www.rumi.no