Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 70 ink. avg

Guro Moe Sessions

Med Hild Sofie Tafjord & Lene Grenager

I mai er det den unge og lovende bassisten Guro Skumsnes Moe som er jamvert. Guro Skumsnes Moe har skutt fram som en av Norges fremste fri-bassister, og har markert seg spesielt gjennom gruppen Art Directors. Moe er fremdeles student på Musikkhøgskolen, men er en sentral og veldig aktiv musiker i det eksperimentelle musikkmiljøet i Oslo. Vi forventer en spennende måned med helt ny musikk.

Med Lene Grenager (cello) og Hild Sofie Tafjord (horn) fortsetter Guro Skumsnes Moe med mer helt ny og veldig spennende musikk. Både Tafjord og Grenager opererer et sted i mellom samtidsmusikk, jazz og impro, og er vidåpne for alle musikalske uttrykk.

Nasjonal jazzscene startet i år opp med jam session hver mandag. Improvisasjon er nøkkelelementet i jazz og jam skal være et selvfølgelig element på Belleville. Hver måned har en jamvert fått ansvar for å knytte til seg musikere til en trio. Trioen gir først et sett alene før scenen er åpen for deltagelse. Med det får verten mulighet til å prøve ut nye konstellasjoner, eksperimentere med uttrykk og sjangre. Nye ensembler og fantastisk musikk kan oppstå og vi håper at jam’en på Belleville kan bli en sentral arena for utvikling og nyskaping i norsk jazz. Til nå har vi opplevd mye splitter ny og veldig bra musikk. Bugge Wesseltoft og Guro Skumsnes Moe er verter før sommeren tar over og vi ser frem til mye spennende musikk.
Kun billettsalg i døren.