Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 150/100 ink. avg

Label! Jazzaway

Dobbelt plateslipp!
Nils Olav Johansen - "All of Me"
Sonny Simmons - Last Man Standing"

Jon Klettes Jazzaway er utgangspunkt for årets andre Label!-arrangement. To nye utgivelse presenteres med fulle konserter, og i tillegg ventes overraskelser utover kvelden.

Jon Klette startet Jazzaway for å gi ut sin favorittmusikk, med Jazzmobs andre album; Pathfinder, som labelens første utgivelse. Siden den gang har Klette vist en udiskutabel sans for kvalitet og har fanget opp flere av de største jazztalentene, og har siden starten i 2004 bygget opp en katalog som er internasjonalt anerkjent.

SONNY SIMMONS Nytt album! "Last Man Standing"
Med: ANDRS AARUM MATS EILERTSEN - OLE-THOMAS KOLBERG
Den legendariske altsaksofonisten Sonny Simmons slipper den siste utgivelsen i triologien på Jazzaway. På dette albumet opplever vi Simmons i ren klassisk jazzkvartett, med egne komposisjoner og et norsk elitelag i ryggen. Simmons besitter i en alder av 73, en tone og et musikalsk uttrykk som er midlt sagt "mindblowing". Han har en original stil og en fantastisk energi som kommer til sin fulle rett med denne kvartetten. Sonny Simmons fremstår som en personifisering av jazzens innerste vesen og bør absloutt oppleves live!

NILS OLAV JOHANSEN Nytt album: "All of me"
Med: JØRN ØIEN - MATS EILERTSEN - ANDREAS BYE
Nils Olav Johansen er en fantastisk gitarist og en like bra sanger. I et tiår har han vært en av landets mest etterspurte "sidemen", og er også sentral i bla. Farmers Marked og Transjoik. Nå kommer endelig solodebuten!