Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 120/70 + avg

Hallgeir Pedersen Trio

Hallgeir Pedersen - gitar
Bjørn Alterhaug - Kontrabass
Trond Sverre Hansen - Trommer

Hallgeir Pedersen Trio er av en samlet presse beskrevet som et ensemble av internasjonal klasse. I disse dager turnérer trioen på sitt tredje album "Bluero", som mottar glimrende kritikker.

Hallgeir Pedersen, "Fantomet fra Øksfjord", har markert seg som Jazzgitarist av aller ypperste format. Hans sæpregede varme -og "Funky" tone, kreative fraseringsevne og fantastiske teknikk har sendt sjokkbølger gjennom de mest garva jazzfans.Trioens bassist er ingen ringere enn høvdingen sjøl, Bjørn Alterhaug. Med sitt karakteristiske "majestetiske sound", tilfører Rana-væringen som vanlig verdighet, sikkerhet og kraft. Trond Sverre Hansen er vidunderet fra Narvik, som med stor musikalitet og fandenivoldskhet trakterer slagverket på energisk vis.

HPT spiller hardt-swingende moderne bebop med de nødvendige blå pustepauser og tolker hovedsaklig komposisjoner av Pedersen sjøl i tillegg til et par spesielt utvalgte Standards. Gled deg til en musikalsk festaften der stikkord som nerve, fantasi, varme, ærlighet og ikke minst smittende spilleglede er gjeldende!!!