Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 100/50 ink. avg

Puma

Under Jazzintro-finalen på Moldejazz i juli utropte Rikskonsertenes direktør, Åse Kleveland, trioen Puma til Årets unge jazzmusikere 2006. Konkurransen var hard, og juryen hadde en vanskelig jobb. – Puma er et originalt band med et stort potensial, sa Åse Kleveland på vegne av juryen under prisutdelingen.

Puma er et friband som spiller gammel, klassisk, fri-improvisert musikk. Lydbildet er elektrisk, med tangenter, kontaktmikker, gitar og trommer. Bandet tar utgangspunkt i improvisasjonsmusikken med en god dose rock, noise og groove. Man kan vel kanskje trekke paralleller til Supersilent og Humcrush, og til en noiseartist som Maja Ratkje. Selv uttrykker de at de tar tak i musikk de er glad i, og prøver å sy det sammen til en enhet. Bandet har akkurat vært i studio og det blir release på plata i forkant av turneen.

Puma består av Stian Westerhus (gitarer og maskiner) og Øystein Moen (tangenter og elektronikk), begge fra Steinkjerområdet, og Gard Nilssen fra Skien (trommer, perkusjon og sampling).