Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 120/120 + avg

Haddy N'jie and a few good men

SUPPORT : BECAYE AW

Det blir store historier, stille torden, blues, soul og en klype pop når Haddy N'jie med band inntar Belleville. Haddy N'jie får Tom Waits til å høres ut som Maria von Trapp, skrev en journalist etter å ha overvært releasekonserten. Dette blir en kveld du kommer til å huske.

Med seg har hun et par utvalgte musikalske gjester og sitt faste band: Ørnulv Snortheim på gitarer, Gøran Grini å tangenter, Øystein Bergsvik på perkusjon og Jo Espen Bergseth på bass.

Haddy N'jie slapp sin debutplate i oktober 2005. Anmelderne kalte musikken hennes alt fra soul, blues og pop til verdensmusikk, cabaret og africana, men én ting var de enige om: "White lies" er et strålende album. Siden da har Haddy N'jie og hennes firemannsband gledet publikum med å overføre den helst spesielle sounden til scenen. Det har skapt enda større intensitet, fortellerglede og formidlingskunst. Tekstene vitner om et dypt engasjement og forteller historier om folorne sjømenn, islamofobi, skumle symbioser, uforbeholden kjærlighet og syklig sjalusi. Og ikke minst om alle menneskers rett til å definere seg selv. Å få lov til å være både og, ikke bare enten eller.
Ved siden av musikken, er Haddy N'jie også del av femkløveret i den norsk-afrikanske gruppa Queendom.

Dette mener anmelderne:
"imponerer og vokser i styrke, som en stille torden som bryter den
allmenneskelige lydmuren"
Dagsavisen

"Haddy N'jie har gitt den norske musikkscenen en av de flotteste tilvekstene på svært lenge"
Bergens Tidende

"Originalt, inntrengende og blåstemt, en historieforteller i beste
singer/songwritertradisjon"
Dagbladet

" Her er en kvinnelig debutant med et modig album og en røff og
uttrykksfull stemme som utfordrer lytteren. "
VG