Aldersgrense: 18
Dørene åpner:21:00
Konsertstart:22:00
Billetter: 120/120 + avg

Sonora Cimarran på ¡SalsaSi!

Sonora Cimarran er det siste tilskuddet til latinmusikkmiljøet i Norge. Bandet - som ble startet i 2004, har hatt fått mye positiv oppmerksomhet etter spillejobber i Oslo, Trondheim og Danmark.
Ideen bak bandet kom fra to latinamerikanske musikere i Oslo,Tito Guevara og Carlos Aranguiz, som ønsket å lage et band med bredere perspektiv på latinamerikansk musikk enn det som vanligvis formidles i Norge fra dette utrolig mangfoldige kontinentet. Møtet mellom afrikansk, indiansk og europeiske tradisjoner på det latinamerikanske kontinentet har avstedkommet talløse lokale varianter. Sonora Cimarran benytter seg mye av rytmer og stiler som festejo, andarele og cumbia - i tillegg til cubansk og puertoricansk musikk. Besetningen med vokal, perkusjon, det cubanske strengeinstrumentet tres, akustisk bass og to tromboner gir bandet en egenartet og varm karakter. Og dette er musikk for alle som er glade i å danse!

Musikerne i bandet har bakgrunn fra Ecuador, Colombia, Chile, Cuba, Mexico og Norge og har spilt i band som La Descarga, Grupo Zanza, Ras Nas og Tigerlily.

Musikere:
Bladimir Viloria (vokal)
Sergio Gonzalez (vokal, perkusjon)
Carlos Aranguiz (tres, coro)
Jon Børge Askeland (bass)
Tito Guevara (congas, bongo, campana, coro)
Antonio Torner (timbales, cajon, coro)
Vidar Bråthen (trombone)
Halvor Voldstad (trombone)