Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 250/250 + avg

Nico D & Admiral P og Kultiration

Denne kvelden har vi to fantastiske Headliners, Norges beste og våre svenske naboers beste innen reggae.

NICO D & ADMIRAL P

De to norske reggae artistene har lenge vært undergrunns favoritter i det norske reggae og hiphop miljøet, men etter utallige konserter i land og utland, hovedsakelig med reggae sounden Jah Ark Manifest, kan man trygt si at de med sin originale og lidenskapelige sangstil nå er på god vei til overflaten!

"To The World" er en plate som består av fem solo låter fra hver av de unike artistene, og to såkalte "combinations". Platen er spilt inn og produsert i Norge og Jamaica.

Admiral P, alias Philip Boardman, er vokst opp i Afrika og er norsk/zambisk. Nico D, alias Nicolas Holter, er vokst opp rundt om i verden og er norsk/fransk. Dette bidrar klart til deres genuine, internasjonale sound. De norske sangerne har de siste årene rukket å imponere publikum i land som Sverige, Danmark, Frankrike, Sveits, Canada og ikke minst Jamaica. Det er ingen som helst tvil om at Nico D og Admiral P nå er klare for å ta steget opp til nye høyder!

Nico og Admiral klarte tidligere i år å få spilt inn låter, musikk videoer, og fått listet to låter på Jamaicansk radio, i løpet av et seks uker langt opphold på den musikk frelste øya. I norsk sammenheng er dette en unik prestasjon, og et unikt bidrag til det nye, multikulturelle Norge.

Reggae er musikk med positivt budskap og mye sjel, og det er nettopp det du får
fra Nico D og Admiral P på "To The World". Begge artistene jobber nå med hvert sitt solo prosjekt, så dette er bare begynnelsen!
One love, to the world!

www.myspace.com/admiralp

KULTIRATION

Svenske Kultiration kommer fra Göteborg, og har i løpet av 5 års fartstid med sine tre studioalbum konstant jobbet med å utforske nye musikalske territorier . De kombinerer inspirasjon fra vår nåtidige musikkarv med influenser fra folkemusikk, jazz og backbeat reggae. Instrumenter som fiolin, trekkspill og kontrabass kombineres med trommer, bass, keyboards og blåsere, og danner et unikt lydbilde som ikke likner på noe annet. Tekstene er stort sett på svensk. Musikken kan ikke beskrives på noen bedre måte enn rett og slett; Kultiration.

På debutalbumet ”Om Gaia” sto musikken deres frem som rå, ærlig og fengende. Bandets frontfigur, Marcus Berg, sier det selv best når han beskriver musikken som en blanding av reggaen han elsker, kulturen han har vokst opp i og viljen til å uttrykke et ærlig budskap. Andrealbumet ”Grogrund” viste at bandet hadde utviklet sounden og stilen sin ytterligere; vakrere, men også mer drivende. Større arrangementer og mørkere stemninger preger denne utgivelsen. Et samarbeid med den svenske dub-legenden Internal Dread resulterte i skiva ”Kultiration möter Infernal”, og en gig på slutten av 2006 ble til et livealbum ved navn ”Kultiration is Alive”. Så fulgte tredje studioalbum, ”Döden Föder”, som er en reise gjennom lys og mørke, tunge grooves og melodilinjer fylte av håp. Dette albumet kom også i en dubmix-utgave i begrenset opplag på vinyl; ”Döden Föder Dub”.
Deres etterlengtede fjerde album slippes 8. april. Det heter enkelt og greit ”Kultiration”, og ryktes å bli deres sterkeste utgivelse, noe som sier ikke rent så lite. Et mer avskallet og enklere lydbilde, som like fullt bærer i seg en mangefasettert helhet, og demonstrerer nok en gang Kultirations aldri avtakende evne til å finne nye veier og utforske hva musikken, livet og alltet kan være!

Kultiration turnérer i Skandinavia og Europa i 2009, så følg med og få med deg et av Skandinavias for tiden mest spennende band!

www.kultiration.com/