Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 100/50 ink. avg

Et Årsverk

Et Årsverk er en Fransk Norsk kunst og musikkfestival som i Norge finner sted på kulturhuset Stabæk Kino, Belleville og Taci Take Away.
*Fantazio *er et lekent orkester fra undergrunnen i kunsterbydelen Belleville i Paris. De blander jazzrytmikk med pønkinnstilling og fransk elegant arroganse. Fantazio har etterhvert fått oppmerksomhet langt utenfor Frankrikes grenser og er et naturlig høydepunkt på denne fransk norske aftenen på Belleville i Oslo.
I begynnelsen hadde «*Now we got members*» ingen medlemmer. I dag har de en hard kjerne på rundt 8 personer, men drar stadig med seg musikere og er inntil 15 på scenen under livesett. Musikken kan beskrives som en miks av ulike sjangere fra nære og fjerne hemisfærer, relativt til hvilken hemisfære lytterne har sitt utgangspunkt i. Bandet er kjent for å blande inn balkansk folk, arabisk funk og transendentale jams inn i deres komplekse, men nynnbare pop. Legg til litt progressive rock (uten rock), disco (uten speilkuler) og frijazz (uten jazz), og du har et bilde av hva Now we got members høres ut som.
*Bernard Briis Band* er en sløy, jordnær og samtidig høytsvevende melodisk kvintett. Bandets varierte låtmaterialet spenner fra små animerte bakgårdsvalser via, swing og country til smertefull tango og sterk pop.
www.etaarsverk.no
www.fantazio.org