Aldersgrense: 18
Dørene åpner:20:00
Konsertstart:21:00
Billetter: 200/180 ink. avg

Undertakers Circus

Østkanten Bluesklubb presenterer:

UNDERTAKERS CIRKUS
”Progrock med soul i kantene” . I NRK´s serie om norsk rock innledes sekvensen om progrock med tittelkuttet fra Undertakers Circus´ legendariske LP Ragnarock. Nå kan du oppleve bandet live hos Østkanten Bluesklubb på Belleville!

Undertakers Circus har følgende besetning:
Thor S. Greni, vokal (org.medl)
Stein Gudmundsen , vokal, perc.(org)
Frank Myrseth ,gitar (org)
Ketil Gulbrandsen , gitar (org)
Tom Danielson, bass (org. gitar)
Frode Kildahl , trommer (org)
Svein Greni, sax og fløyte (org)
Øystein Bjørk, trompet (org)
Kjell Kristoffersen, trompet (org)
Tarjei Grimsby, trombone
Det betyr at 90 % av bandet er original besetning!

Undertakers Circus var et rockeband fra Lillestrøm som eksisterte i en tiårsperiode fra 1967. De var blant de første som skrev engasjerte og politiske tekster på norsk. Gruppen stilte med full blåserrekke og kunne musikalsk sett sammenlignes med amerikanske Blood, Sweat & Tears og Chicago.
Platedebuten kom i 1968 med singlen «Little Boy Blue»/«Gotta Get Away». Deretter gikk det fire år før bandet fikk kontrakt med Polydor og ga ut den banebrytende LP-en Ragnarock (1973).

En av sangene på platen var «Nettenes prinsesse», komponert av Thor S. Greni og Eigil Berg. Denne sangen dukket åtte år senere opp på Bergs soloplate Alhambra som «Queen Of The Night», og i 1999 som «Long Distance Man» på albumet Electric Psalmbook med BigBang – bandet som er ledet av Øystein Greni, sønn av Thor Greni.